Bleeding Heart Restaurant Bruiloft

Bleeding Heart Restaurant Bruiloft door Londen bruiloft fotograaf Kerry Morgan. Bleeding Heart Restaurant Bruiloft en St Etheldredas. PRACHTIGE FOTO ‘ S!!!
bloedend hart bruiloft

Bleeding Heart Restaurant Bruiloft – Linda & Lee ‘ s winter wedding

Ik keek er echt naar uit Bloedend Hart Restaurant Bruiloft. Ik heb gewerkt aan het Bloedend Hart in Londen op een aantal gelegenheden en hou van het eten en de sfeer van de plaats. Jean-Louis is een bijzondere gastheer en iedereen heeft altijd een bal. Het echtpaar de ceremonie was in het St Etheldredas, ik heb de foto zo veel bruiloften in deze kerk – het is als thuis komen. Vader Tom is prachtig en ik geniet altijd van zijn droge humor.

Lizzie en Lee ging voor een 4 uur ceremonie voor hun Bloedend Hart Restaurant Bruiloft. 4 uur in de winter – dat vrij veel betekent dat een bruiloft in het donker. Dus vanuit mijn oogpunt, een uitdaging. Maar ik geniet van een uitdaging! Ik stel enkele off-camera flash voor de groepen en portretten, die echt goed werkte.

Hier zijn enkele van mijn favorieten uit hun Hart Bloeden Restaurant Bruiloft…

Ik wilde tonen dat het detail in haar jurk, maar geven ook het beeld dat Kerst gevoel.

Lizzie ‘ s kleine bruidsmeisjes met plezier in de keuken.

Alle mooie details.

Ik nam deze foto door Lizzie ‘ s sluier. Ik hou er van.

De meisjes in prachtige jurken waren gemaakt door Lee ‘ s moeder.

Ik heb geschoten in St. Etheldreda ‘ s, meer dan enig andere kerk in Londen. Ik hou er van. Afgezien van St Bruiden, het is waarschijnlijk mijn favoriete kerk.

Lizzie en besloot Lee op black tie voor de winter bruiloft. Dus de klassieke en werkt erg goed in de winter.

Lizzie ‘ s broer de kaarsjes aansteekt.

Trouwfoto ‘ s in het donker zijn altijd een uitdaging. Ik had geen zin om blast Lizzie met rechtstreekse flits en ik wilde het behouden van het mooie licht. Dus hier, ik stuiterde de flitser uit van een muur naar links en een hoge ISO te houden dat mooie warme kleur. Ik denk dat ze ziet er echt geweldig uit!

Lizzie en haar Vader te wachten om hun entree.

Ik hou van de uitdrukkingen op dit ene.

Bruiloften in St Etheldredas kijk altijd ongelooflijk met de mooie weinig licht.

Ik stel enkele off-camera flash voor alle foto ‘ s.

Ik hield het mengen van de omgevings-licht met de flitser om al de kleur van de straatverlichting.

Hou van dit. Het heeft een oude romantische gevoel over.

Ik vroeg de chauffeur om mijn punt flash pistool door het raam om deze prachtige stroom van licht. Voordat het echtpaar in hun Hart Bloeden Restaurant bruiloft.

De toespraken waren veruit de kortste die ik ooit heb gehoord. Lizzie en Lee wilde een ontspannen sfeer en hield ze tot een minimum te beperken.

Nogmaals, ik wilde het vastleggen van de Kerst gevoel van hun bruiloft en gebruikt off-camera flash voor het maken van dit prachtige portret van het echtpaar.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: