Beek Rudolph Fotografie – Blog

Blog
rudolph fotografie

Hallo Mooi!

Bedankt voor het langskomen! Voel je vrij om rond te kijken, te inspireren, en de wereld zoals ik het vast door mijn lens. Blijf een tijdje, commentaar op een verhaal dat resoneert met jou, of neem contact op met mij om het document van UW verhaal. Ik zou echt een eer om dat te doen!

//Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om een aantal van mijn laatste werk//

Bruiloft // Casey & Josh // Fallston, NC // Baker Buffalo Creek Vineyard

Ik vroeg wakker, op 7 juni, 2014 en direct gecontroleerd op mijn telefoon om te zien wat de weersverwachting was voor de dag. Bekijk het volledige bericht”

Verloofd // Casey & Josh // Baker Buffalo Creek – Wijngaard En Wijnmakerij

Blijkbaar heb ik fantastisch geluk, want (nogmaals) ik heb foto een waanzinnig aantrekkelijk koppel. Casey en Bekijk volledig bericht”

Bridals // Kaylyn // DeStarte Bed & Breakfast: Lawndale, NC

Bijna een jaar geleden, mijn collega bruidsmeisjes en ik besloten om onze favoriete bruid een heel bijzonder huwelijkscadeau. Sinds View full post”

Kaylyn de Zwangerschaps-Sessie// Strijkijzer Station, NC Baby Fotograaf

Mijn beste vriendin is bevallen van haar eerste baby van 2 dagen geleden! Ik kreeg het nieuws dat Kay was in de arbeid aan het begin van een bruiloft was ik foto ‘ s gemaakt van afgelopen zaterdag. Ik gekscherend dacht bij mezelf… “Lilah Roos, ik zal nooit vergeven als je deze wereld voordat ik naar het ziekenhuis vanavond!” Ik ging naar het ziekenhuis rond middernacht, links, en terug toen ik hoorde Kay begon te duwen. Dat kleine Lilah bug, zeker genoeg, hoorde mijn gedachten van vroeger en aangekomen op slechts 10 minuten nadat ik naar het ziekenhuis voor de tweede keer. NATUURLIJK, ze wist dat Tante Brookie moest worden in het ziekenhuis om een goed document haar entree in de wereld (Grapje!… ha. ha. maar serieus) ik heb nog niet de gelegenheid gehad om te knuffelen met haar, want ze ging meteen naar de NICU na de aflevering, maar mijn tijd zal komen en ik hoop dat iedereen die dit leest zal sturen gebeden voor kleine Lilah en haar ouders terwijl ze nog steeds in de NICU.

Hier zijn enkele van mijn favorieten van Kay ’s zwangerschaps fotografie sessie die we hebben bij haar thuis met Lilah’ s “big” harige zuster, Bitsie.

Newborn Fotografie Sessie in Lincolnton, NC

Het is altijd een zegen om terug te geven aan iemand. Afgelopen maand was ik in staat tot het geven van een beetje van mijn hart en passie aan iemand die een STUK van hun hart in mijn dans onderwijs voor vele jaren. Miss Lindsey, ik zie haar, net bevallen van haar tweede baby meisje in December en vroeg me om de foto van de kleine Clara ‘ s newborn fotosessie. Ik hoop dat Lindsey, baby Clara en hun familie koester deze herinneringen van Clara ‘ s 3-dagen-oude zelf, die werden gefotografeerd bij hun huis in Lincolnton, NC. Dank je wel Lindsey voor vragen me om een foto van dit bijzondere tijd in je (gezins) leven, voor een ware rolmodel, en voor een loyale klant voor de afgelopen jaren. Ik kan niet wachten jullie allemaal snel weer!

Kerst Minis 2015 / Familie/ Fotografie in de Lake Norman area

Ik heb het gevoel een wereld reiziger deze Kerst Seizoen… nou, misschien gewoon een “Carolina reiziger”. Ik probeerde iets een beetje anders deze vakantie seizoen voor mijn Kerst-mini-sessies en ik vond het geweldig! Ik laat JULLIE beslissen waar te gaan… Oke, ik heb misschien een paar ideeën Toch, ik had a blast het vinden van nieuwe locaties in de afgelopen 2 maanden en werkt mijn poep open uit terwijl ik aan het! Ik ben zo dankbaar dat het plezier van het fotograferen van 27… ja, zevenentwintig, mooie gezinnen dit seizoen. We gefotografeerd bij elkaar in Denver, Strijkijzer Station, Catawba, Rock Hill, Gastonia, Charlotte, Concord, Huntersville, Lincolnton, Lenoir, Meisje, langs cherryville, en Mooresville. Ik heb het gevoel alsof de meester van de locatie finders op dit punt en ik ben zo opgewonden voor de VOLGENDE ronde van de seizoensgebonden mini ‘ s! Bekijk deze ongelooflijk kostbare momenten dat ik getuige was van dit seizoen van Kerstmis!

Kan u allen een gezegend Kerstfeest en een voorspoedig nieuw jaar!

MIJN engagement sessie // Strijkijzer Station, NC

Zoals het oude gezegde gaat, je echt niet weet wat je in voor, tot u in. Ik fotografeer Betrokkenheid sessies op een regelmatige basis. Ik doe wat ik kan om te helpen mijn bruiden plan voor alles van de kleren die ze dragen naar de locatie. Dus NATUURLIJK, toen ik begon met het plannen van mijn eigen engagement sessie dacht ik, “ik heb deze!” EEENNTT! (dat was een zoemer geluid, in het geval u had een harde tijd klinkende) Verkeerd. In het echte leven… als je wilt iets fantastisch… het komt niet gemakkelijk. Vooral wanneer uw toekomstige hubby is zo bijzonder als jij. De vragen gingen OVER en met hem en er is geen enkele manier op aarde dat ik de enige bruid om dit te ervaren! Voor 2 maanden heb ik gehoord, “Wat ga ik aantrekken? Waar zijn we het nemen van de foto ‘ s? Hoe zit het met de hond? Moet ik knip mijn haar?” Alles wat ik wilde was eenvoudig… een casual outfit voor ons en een prachtige outfit, die beide nodig zijn om te nemen van onze bruiloft kleuren. Seth was het werk voor 3 dagen in de week voor onze engagement sessie. Hij “niet willen” ga winkelen op deze dagen te vinden zijn outfits dus… de DAG VOOR onze sessie ging ik naar de mall en letterlijk kocht alles wat ik zag dat was de bourgogne. Met inbegrip van de bourgogne sport jas die we zagen in de winkel samen een maand voordat hij weigerde om te proberen op. Seth kwam thuis van zijn werk die avond naar een keuken vol van mogelijke outfits hangen van de deuren en elke eetkamer stoel

Dit is hoe ik het zie. Als uw man houdt niet van winkelen, shop voor hem en zette hem in wat je denkt dat ziet er goed uit. Natuurlijk, hij gaf me verdriet over wat ik mee naar huis… “Velvetttt, Brook?? Iedereen verwacht van u dat U te dragen excentrieke kleding, maar er is GEEN MANIER dat ik het dragen van die jas.” Mehehehe. Nadat hij zag dat de foto ‘ s die hij zei, “Wow, dat jasje echt knalt in de foto’ s. Ik zag er vrij goed.” Mmmhmm.

Afgezien van de perfecte garderobe selectie die ik kende, was van plan om er fantastisch uit, ik heb ook al wist dat Seth letterlijk kende geen idee wat te verwachten als het ging om het hebben van zijn foto genomen professioneel. Vreemd genoeg, ik heb het gevoel dat HIJ was veel meer comfortabel in de voorkant van de camera dan ik. Onze fotograaf, Marylou, was pretty awesome op het geven van richting, maar soms kon ik het niet helpen, maar denken… “OMG er is net zo veel nek gebeurt vanuit deze hoek. Mijn haar is uit de hand nu. Ugh, dit is mijn “slechte kant”, maar ik vertrouw haar. Ik ben waarschijnlijk van plan om te kijken als Miss Piggy in al deze foto ‘ s.” Ik wist dat alles wat ik moest doen was chill en vertrouwen Marylou, en in het einde, dat ik echt niet kon hebben gevraagd voor een meer perfecte foto ‘ s van Seth en I. Het was alles wat ik wilde. Onze toekomst trouwlocatie. Een kreek. Seth dragen van laarzen. Grote krullend haar. Ons favoriete veld. Gouden licht en zon flare. Bos. Fluweel. Onze bruiloft kleur, Marsala. Seth in dat jasje! En een laid back & super ervaren fotograaf voor het vastleggen van onze herinneringen voor ons perfect. Dank u zo heel veel, Marylou, voor de omgang met onze gekke hond, onze onhandigheid, en mijn grijpt, terwijl het dragen van hoge hakken in een veld van distelen. Ik kan niet wachten voor meer opwinding tijdens mijn bruids portretten!

LOCATIES | VESUVIUS WIJNGAARDEN + PRIVÉ-EIGENDOM IN STRIJKIJZER STATION, NC

KAPPER | EVA RUDOLPH van KAPSALON UTOPIA in CORNELIUS, NC

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: