10 Huwelijk Tips voor Elke VROUW nodig heeft om te Horen, Achtste Stijgende Blog

Er is een blog post die onlangs zijn gegaan virale, geschreven door een gescheiden man met een aantal echt goed advies over het huwelijk (klik hier om het te lezen). Ik heb echt te juichen van deze man. Het lef om op te staan en transparant zijn over je fouten. Het is even lovenswaardig om op te staan en zeggen hoe je het zou doen…
10 huwelijk tips voor elke vrouw nodig heeft om te horen

“De rechtvaardige valt zevenmaal, ze stijgen weer…” -Spreuken 24:16

10 Huwelijk Tips voor Elke VROUW nodig heeft om te Horen

Er is een blog post die onlangs zijn gegaan virale, geschreven door een gescheiden man met een aantal echt goed advies over het huwelijk (klik hier om het te lezen). Ik heb echt te juichen van deze man. Het lef om op te staan en transparant zijn over je fouten. Het is even lovenswaardig opstaan en zeggen: hoe zou je het anders doen.

Een ding dat zijn post ontbreekt, echter, is het vrouwelijke perspectief. Na het lezen van zijn post, wilde ik neem de tijd en schrijf een aantal dingen die ik heb geleerd in de afgelopen tien jaar. Zie je, ik ben nu in mijn derde huwelijk. Wanneer mensen leren dit feit over mij, hun reactie is meestal vrij lastig. Het is bijna alsof ze op mij te wachten om te worden in verlegenheid gebracht door mijn toelating. Terwijl het gaan door twee echtscheidingen werd een aantal van de meest pijnlijke momenten van mijn leven, ik voel me pas schamen als ik zou gegaan door het zonder te kunnen zeggen dat ik heb geleerd een ding of twee. Mijn man en ik hadden allebei door echtscheiding voordat we met elkaar huwden, en dat brengt een uniek perspectief in veel do ’s en don’ ts van hoe de behandeling van uw echtgenoot. Begrijp me niet verkeerd – ons huwelijk is niet perfect, maar onze fouten in het verleden relaties gevormd hebben van de beslissingen die we maken over de manier waarop we met elkaar omgaan, en om eerlijk te zijn, ik ben blij dat ik door ging. We hebben geleerd beter, dus nu doen we beter.

En met dat, zou ik graag mijn versie van zijn wijze huwelijk tips – van een vrouw die achter de troebele wateren van de echtscheiding (en als je geïnteresseerd bent, mijn man ook schreef vanuit zijn perspectief).

  1. Respect voor je man. – Merk op hoe het niet zeggen “Respect voor uw man, als hij het heeft verdiend”. Een man die de grootste nood in deze wereld is om gerespecteerd te worden, en de persoon die hij wil dat zij het respect van de meeste is zijn vrouw. De val dat we allemaal gevangen zitten door dat ze alleen ons respect verdienen als ze verdienen het. Ja, we willen onze mannen om beslissingen te nemen die uiteindelijk zal garner ons respect, maar de waarheid is dat je man is ook maar een mens. Een mens die fouten maakt. Dit is de man die U hebt gekozen om samen met u voor de rest van je leven, en om uw gezin te leiden en hij moet worden voldaan voor dat kwaliteit alleen. Neem het van mij – wanneer respect wordt gegeven ook als hij niet verdient het, hij zal hem motiveren om het te verdienen. Dat betekent niet dat je doet alsof dat zijn keuzes goed zijn, die wanneer ze niet. Dingen als die nog moeten worden gecommuniceerd, maar je kunt het vlees uit de verschillen, MET RESPECT. Het maakt alle verschil in de wereld om hem.
  2. Bescherm uw hart. – Het gras is niet groener aan de andere kant. Niet de leugen geloven dat met een slanker figuur, een hoger salaris, een snellere auto, of een groter huis, je wordt een gelukkiger vrouw. De wereld is vol van dingen en mensen, dat zal dienen als herinneringen voor dat je niet het beste van het beste, maar het is gewoon niet waar. Leef het leven dat je hebt gezegend, en WEES DANKBAAR. Ik krijg die wij hebben allemaal strijd, en er zijn zelfs momenten waarop ik zou graag van 1.000 vierkante meter van huis om in te wonen, maar vierkante meter is niet aan – relaties zijn. Bescherm uw hart van de dingen en de mensen die zullen proberen om u te overtuigen dat uw leven of uw man is niet goed genoeg. Er zal altijd groter, sneller, sterker, of glanzender – maar je zult nooit tevreden zijn met meer totdat je voldaan met wat je nu hebt.
  3. God, man, kinderen…in die volgorde. – Ik weet dat dit niet een van de populaire filosofie, vooral bij moeders, maar hear me out. Het is geen geheim dat mijn geloof is van het grootste belang, dus God komt op de eerste plaats in mijn leven geen kwestie wat. Maar ongeacht uw geloof, uw man mag komen voor je kinderen. Nu, tenzij je getrouwd bent met iemand die beledigend zijn (in dat geval, ik verzoek u dringend om hulp te zoeken dan wat er in mijn blog je kan geven), zonder dat iemand het in zijn hoofd zou u vragen om uw kinderen opzij om zijn wensen verwaarloost ze. Dat is niet wat dit betekent. Wanneer u aan boord gaat van een vliegtuig, de stewardessen zijn verplicht om te gaan over de voorbereiding op noodsituaties voorafgaand aan de vlucht. Bij het uitleggen van het deel over hoe om te werken van de zuurstof masker, de passagiers zijn geïnstrueerd om eerste zet het masker op zichzelf alvorens het op hun kleine kind. Is dat omdat ze denken dat je belangrijker zijn dan die van uw kinderen? Absoluut niet. Maar je kan niet effectief uw kind helpen als je niet kunt ademen zelf. Hetzelfde geldt met het huwelijk en het ouderschap. U kunt niet effectief ouder uw kinderen als uw huwelijk uit elkaar valt. Neem het van mij aan – ik heb het geprobeerd. Er zal ook een tijd komen, wanneer uw kinderen het huis verlaten, voor het nastreven van hun dromen als volwassenen. Als u nog niet gecultiveerd een duurzame relatie met uw echtgeno (o), moet u zowel de lege nesten en lege harten.
  4. Vergeven. – Niemand is perfect. Iedereen maakt fouten. Als u vergeving een gewoonte – voor alles van belangrijke fouten om kleine ergernissen (elke dag, ik vergeef het mijn man voor het verlaten van de natte handdoek op de badkamer teller ;)) – u zal houden wrok uit groeien.
  5. Over-communiceren. – Ik heb de slechte gewoonte om niet te spreken van mijn gevoelens. Ik speelde de standaard ‘weet Je waarom ik boos ben” spel, en dat is gewoon ronduit oneerlijk. Mannen zijn niet bedraad als vrouwen, en ze NIET altijd weten dat ze zijn niet hoofdlettergevoelig. Ik ben nog steeds in dit gebied, en er zijn vaak tijden toen mijn man heeft zich los te wrikken iets van mij, maar ik ga het proberen te onthouden dat ik het nodig om gewoon te communiceren hoe ik me voel.
  6. Het plannen van een gewone date night. – Dit is niet nieuw, maar wel heel erg belangrijk. Nooit stoppen met het dateren van uw echtgenoot. Zelfs als je niet kan veroorloven het diner en een film (die we zelden), het doorbrengen van een aantal regelmatige één-op-één keer met uw partner is van essentieel belang. Praat niet over facturen, schema ‘ s, of de kinderen. Frankie en ik vaak te dagdromen over onze toekomst, of zijn van plan onze droom van een vakantie. We verbinden emotioneel en vaak iets nieuws te leren over elkaar – zelfs na vier jaar.
  7. Zeg nooit: de “D-Woord”. – Als je gaat zeggen, kun je beter zeggen. Plain and simple, dreigende echtscheiding is niet eerlijk vechten. Dit deed ik veel in mijn vorige huwelijken. Ik ben er niet trots op, maar ik geleerd beter. Ik was diep kwetsen, en ik wilde de pijn terug, maar nooit voelde ik me wat beter.
  8. Leren zijn liefde taal. – Iedereen heeft een liefde taal. De manier waarop je waarneemt liefde is vaak verschillend van de manier waarop uw partner ervaart liefde. Heeft hij net als woorden van bevestiging, of is hij beter reageren wanneer je hem geschenken? Wat zijn liefde is de taal leren en te GEBRUIKEN. Bewerkt toe te voegen: Als u niet bekend bent met de principes achter de liefde talen, kunt u meer lezen over het hier.
  9. Nooit negatief over hem. – Ik leerde deze les op de harde manier. Als je gaat door een moeilijke tijd in je huwelijk en je behoefte hebt aan advies, een raadgever. Familieberaad is een geweldige tool, maar probeer te onthouden dat uw familieleden en vrienden zijn niet de meest objectieve mensen om advies te geven. Het argument dat ze te horen krijgen is eenzijdig en ze bouwen vaak tot negatieve gevoelens ten opzichte van je partner, die meestal niet verdwijnen wanneer u en uw echtgenoot hebben gekregen in het verleden. Het beschermen van zijn beeld met degenen die je dicht met en hulp te zoeken van degenen die daadwerkelijk kan worden doelstelling. Nieuws flash, dames – uw moeder kan niet objectief zijn!
  10. Kiezen voor liefde. – Er zijn momenten in een huwelijk, dat je kan wakker wordt en niet het gevoel in de liefde meer. Kiezen voor liefde toch. Er zijn momenten waarop je misschien niet aangetrokken voelen tot uw man niet meer. Kiezen voor liefde toch. Het huwelijk is een verbintenis. In ziekte en gezondheid, in goede en in slechte tijden. Die beloften zijn heilig. Ze zeggen niet “als je de slechte tijden”. Ze zeggen “in goede EN in slechte tijden”, wat impliceert dat er slechte tijden. Het is onvermijdelijk. Dus kies voor de liefde toch. Hij is het waard.

Lees de 7 Sleutels tot een Gelukkig Vrouw geschreven door mijn man

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: